Szolgáltatásaink

Megbízóink jellemzően beruházási programok finanszírozásához, likviditási problémák megoldásához szükséges pénzügyi eszközök biztosításához, ill. új vállalkozás indításához kérik tanácsainkat és együttműködésünket. Az igények mind teljesebb kielégítése érdekében több kereskedelmi bankkal és pénzintézettel tartunk munkakapcsolatot. A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány partnereként folyamatosan tanácsadást végzünk kezdő-, valamint cégüket továbbfejleszteni kívánó vállalkozásoknak.

A vállalkozói célkitűzések megvalósításához mindig a leghatékonyabb és legcélszerűbb megoldást kínáljuk. Szakmai eszköztárunkban a pénzügyi megoldások széles palettája megtalálható, mint pl. kereskedelmi banki hitelek, Széchenyi-kártya hitel, MFB finanszírozású hitelek, mikro- és kisvállalkozói támogatott hitelek, pályázatok szakmai előkészítése stb.

Megtisztelő megbízásuk esetén elvégezzük vállalkozásuk átfogó pénzügyi és számviteli átvilágítását, feltárjuk az abban rejlő lehetőségeket és kockázatokat, javaslatot teszünk lehetséges korrekciókra, melyek hozzásegítenek az adott projekt, ill. szakmai cél megvalósításához.

Egy vállalkozás életében jelentős hozzáadott értéket képvisel a kontrolling, a vezetői döntéseket előkészítő, támogató és elemző tevékenység, melyben irodánk hosszú évek óta segíti a hozzá forduló vállalkozókat.

Nagyobb létszámmal gazdálkodó partnereink számára megvizsgáljuk a szervezet tevékenységének belső és külső sajátosságait, javaslatot teszünk az optimális működésre, a munkatársakban rejlő potenciál legteljesebb kihasználására.

Állandó megbízóinknak könyvelést, bérszámfejtést és TB ügyintézést végzünk, nagyobb cégek bérszámfejtését megfelelő informatikai és szakmai háttérrel tudjuk biztosítani, így lehetőség nyílik arra, hogy komplex módon hozzájáruljunk a vállalkozás eredményes működéséhez.

Összefoglalva, szolgáltatásainkat az alábbi főbb területeken ajánljuk:

    vállalkozásfejlesztés, pénzügyi finanszírozás

    hitelkérelmek és üzleti tervek készítése

    pályázatok szakmai előkészítése

    kontrolling tanácsadás

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

    kft-k, bt-k, egyéni vállalkozók könyvelése, beszámolók készítése

    teljeskörű bérszámfejtés és TB ügyintézés, adótanácsadás

    állandó partnerünk közreműködésével könyvvizsgálat