Szervezetfejlesztés emberi erőforrás tanácsadás

Ezen szolgáltatásunkat elsősorban kis- és középvállalkozások számára ajánljuk. Közvetlenül és jól irányítani csak viszonylag kis számú munkatársat lehet. Egy bizonyos üzemméret fölött a csapatszellem fenntartása, a hatékony információáramlás biztosítása nem egyszerű feladat. A munkatársak elkötelezettsége nem jön magától, ugyanakkor kulcsfontosságú a vállalkozás sikere tekintetében. Egy vállalkozás életében már nem csak a tulajdonos-ügyvezető munkája a meghatározó, hanem a mögötte lévő csapaté is.

Szolgáltatásunk keretében felmérjük a vállalkozás erősségeit, kimutatjuk az esetleges visszahúzó tényezőket. Megvizsgáljuk a szervezet felépítését, javaslatot teszünk a felelősségi körök optimális elhatárolására.

Elkészítjük a munkaköri leírásokat, munkaszerződéseket, közreműködünk a cafeteria rendszer kidolgozásában és az ehhez kapcsolódó szabályzat elkészítésében.

Úgy gondoljuk, hogy egy nehezebb periódusban a teljesítmény, annak növelése a kulcs, legyen szó szervezetfejlesztésről vagy az emberi erőforrások más oldalairól. Tanácsadó tevékenységünk ezért – igény szerint – kiterjedhet az emberi erőforrások bármely területére, különös tekintettel a teljesítmények mérésére és értékelésére, a kapcsolódó kompenzáció megtervezésére.