Pénzügyi tanácsadás

Megbízóink részben induló vállalkozások, amelyek a kedvezményes vállalkozásfejlesztési forrásokhoz kívánnak hozzájutni, részben pedig több éve működő olyan vállalkozások, melyek közvetlenül nem rendelkeznek a pénzügyi feladatok megoldására alkalmas szakemberrel. Ezáltal nem tudják megfeleltetni üzleti terveiket a meglévő pénzügyi lehetőségeiknek, illetve nem ismerik lehetőségeiket a projektjeikhez kapcsolódó pénzügyi források biztosításában. Feladatunk, hogy ezen vállalkozások pénzügyi és számviteli átvilágítása után javaslatot tegyünk gazdálkodásuk tudatos alakítására annak érdekében, hogy tervezett üzleti elképzeléseik valóra válthatóak legyenek.

Vállalkozásfejlesztési tanácsadásunk magában foglalja az alapszintű tanácsadást, a vállalkozás pozicionálását. Elkészítjük szervezeti és ügyviteli rendjét, hitelképességi elővizsgálatot végzünk, cégképviseletet vállalunk.

    Vállalkozásfejlesztési és pénzügyi tanácsadásunk keretében:

    átvilágítjuk vállalkozását, és elkészítjük a finanszírozás legoptimálisabb konstrukcióját

    megírjuk kapcsolódó hitelkérelmét, pályázatát

    vállaljuk a teljes üzleti terv kidolgozását, valamint megbízóink képviseletét

    számviteli elemzéseinkkel, kontrolling tanácsadással előre jelezzük a pénzügyi folyamatok mérlegre és eredményre gyakorolt hatását, figyelemmel a hitelképességi és pályázati elvárások feltételeire

A fentieken túlmenően a bankügyletekhez kapcsolt kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtunk, amelyek jelentősen megkönnyítik a napi üzletmenetet:

    tanácsadás, tájékoztatás banki szolgáltatásokról, a legelőnyösebb szolgáltatáscsomagok felkutatása

    lakossági és vállalkozói (szabad felhasználású és beruházási, ill. támogatott) hitelek előkészítése,

    private és egyéb speciális hitelek továbbá

    faktoring szolgáltatások közvetítése