Könyvviteli szolgáltatás

Napjainkban a vállalkozások számára felértékelődik a könyvelő munkája. A szolgáltatás mögött rejlő szaktudás, az adójogi ismeretek naprakészsége, a számviteli és pénzügyi előrelátás milliós nagyságrendeket takaríthat meg egy vállalkozásnak. A szigorodó adóügyi korlátok mind precízebb és áttekinthetőbb nyilvántartást és elszámolási rendet igényelnek. A gyakori adóellenőrzések, a hibák és hiányosságok szankcionálási léptéke a szabályok betartására és betartatására ösztönöznek. Az okos vállalkozó nem a legolcsóbb, hanem a legjobb és legfelkészültebb könyvelőt keresi. Azt, aki munkájával és tanácsaival segíti a cégvezetést a gazdasági folyamatok naprakész követésében, stratégiai döntések kontrolling adatokkal való alátámasztásában, az ügyviteli rend kialakításában. Minden vállalkozás számára javaslatot teszünk az optimális ügyviteli rendre, amely hosszútávú áttekinthetőséget tesz lehetővé.

Irodánk integrált informatikai rendszerrel rendelkezik a könyvelői feladatok ellátásához. Egyszeres és kettős könyvvezetés, bérszámfejtés, eszköznyilvántartás, főkönyvi könyvelés átfogó rendszere szolgálja a naprakész és pontos adatszolgáltatást. Szakképzett, felsőfokú végzettséggel rendelkező kollégák igyekeznek a legjobb tudásuk szerint teljesíteni. Munkatársaink személyre szólóan tartják Önnel vagy kijelölt munkatársával a kapcsolatot. A számvitelileg előírtakon túl figyeljük vállalkozása ügymenetét, és azonnal jelezzük az esetleges problémákat. Adózásával kapcsolatos minden kérdésével fordulhat hozzánk. NAV vagy más hatósági ellenőrzés esetén képviseljük Önt, ill. aktívan közreműködünk az eljárás gyors és zökkenőmentes lebonyolításában. Összetett, ill. rendhagyó számviteli és adójogi problémák megoldásához szakmai konzultációt szervezünk könyvvizsgáló és jogi partnerünk bevonásával.

Áraink elérhetőek, szolgáltatásaink teljeskörűek és egyénre szabottak. Keresse irodánkat, hogy személyesen is meggyőződjön a lehetőségekről.

Kezdő vállalkozóknak az indulás évében kedvezményt biztosítunk.