Bérszámfejtés

A bérszámfejtés az egyik legérzékenyebb terület egy vállalkozás életében. A munkatársak határidőre és pontosan várják bérüket, a bérrel kapcsolatos problémák azonnali és szakszerű megoldást kívánnak. Egy bérrel kapcsolatos hiba közvetlenül negatívan befolyásolhatja a munkavégzést. A társadalombiztosítási törvény állandó változásai naprakész ismereteket, felkészült szakügyintézőt és megfelelő informatikai hátteret kívánnak.

Megbízása esetén nem okoz Önnek külön gondot a bérszámfejtés. A könyvelési feladatok ellátásán túl, annak integráns részeként ezt a feladatot is elvégezzük. Szakképzett munkatársunk valamint informatikai hátterünk biztosítékot nyújt a minőségi munkavégzésre. A stabil és folyamatosan karbantartott számítástechnikai rendszer, a folyamatosan frissített szoftverek lehetőséget biztosítanak arra, hogy Ön naprakész információt kapjon bérgazdálkodásárál, járulékkötelezeségeiről. Szükség szerint munkatársunk közvetlen válaszol a bérszámfejtéssel, TB szabályokkal kapcsolatos minden kérdésére. A bérszámfejtéssel, munkáltatói adatszolgáltatásokkal, igazolásokkal, táppénz elszámolással kapcsolatos feladatokat gyorsan és szakszerűen megoldjuk. Szükség esetén e-mailben, excel vagy PDF formátumban rövid idő alatt rendelkezésére bocsájtjuk az Ön által kért adatokat.

Bérszámfejtésre vonatkozó megbízását a könyvelési teendők ellátásától függetlenül, önállóan is vállaljuk. Jelenleg 500 fő bérszámfejtésére alkalmas a rendszerünk és bármilyen típusú számfejtést el tudunk végezni (pl.: teljesítmény alapú elszámolások számfejtése is megoldható). Áraink a bérszámfejtés jellegétől változnak.