Bemutatkozunk

A Controll-R Kft. 1999-ben alakult, elsősorban kis- és középvállalkozások részére nyújtunk gazdasági tanácsadást. Vállalkozásunk a gazdasági-tanácsadói szolgáltatások három fő területén működik: üzletviteli tanácsadás és kapcsolódó szolgáltatások, banki szolgáltatások közvetítése, valamint számviteli, ill. könyvviteli szolgáltatások.

Mottónk: „mindent egy helyen”. Arra törekszünk, hogy komplex megoldásokat nyújtva ügyfeleink valamennyi, a gazdálkodás során felmerülő pénzügyi és számviteli jellegű gondját levegyük vállukról.

Célunk, hogy partnereink üzleti sikere érdekében, velük együttműködve, megtaláljuk az optimális megoldást céljaik megvalósításához. Úgy gondoljuk, hogy nem kell mindig újra feltalálni a kereket: ügyfeleink a legkülönbözőbb profilú vállalkozások, így tapasztalatainkat szinergikusan tudjuk hasznosítani.

Alapelveink, melyeket munkánk során elsődlegesnek tekintünk:

    Megbízhatóság

    Szakértelem

    Pontosság

    Lojalitás

    Siker

Hiszünk abban, hogy korrekt és tisztességes ügyfélkiszolgálással hosszú távú üzleti kapcsolatokra tehetünk szert.

Cégünk a kkv. tanácsadók körében közepes árkategóriába tartozik, viszont szolgáltatásaink színvonalában igyekszünk a legelismertebb tanácsadók szintjén teljesíteni. Ma is még számtalan vállalkozó fizeti az „olcsó hús híg levét”, mert olcsón ugyan, de nem megbízható szolgáltatókkal dolgoztatnak, ami piacképességüket rontja.

Az elmúlt tíz év eredményeként több stabil partneri együttműködést alakítottunk ki. Partnereink sora vállalkozásunk növekedésével folyamatosan bővül. Piacképességünket igazolja, hogy megbízóink egymás-, ill. partnereink ajánlásával jelentkeznek. E bizalomnak a jövőben is igyekszünk megfelelni.

Munkánk színvonalas elvégzéséhez az alábbi szakmai kvalifikációkkal rendelkezünk:

Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem:

    Vállalkozó menedzser okleveles szakközgazdász

Buckinghamshire New University:

    Master of Business Administration (MBA)

Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (Emberi Erőforrások Minisztériuma):

    Minősített multiplikátor

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara:

    Regisztrált pályázatíró

Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány:

    Regisztrált szakértő

Pénzügyminisztérium (Nemzetgazdasági Minisztérium):

    Regisztrált mérlegképes könyvelő

Biztosítási Oktatási Intézet:

    Minősített biztosítási tanácsadó